Menu

Despre noi

ELECTRONIC TUDOR a fost infiintata în martie 1990 în baza decretului lege 54/1990 si transformata apoi în societate cu raspundere limitata în baza legii 31/1991 având ca obiect de activitate importul, distributia si service-ul pentru echipamente electronice. 

Scopul nostru este de a promova si livra tehnologie de vârf, solutii pentru sisteme de securitate care sa asigure clientilor nostri îmbunatatirea, eficientizarea si cresterea gradului de protectie.Pentru a ne îndeplini scopul întreaga noastra activitate se ghideaza dupa standarde etice ridicate, integritate, onestitate si corectitudine în relatiile de afaceri. În segmentul sistemelor de alarma si interfoane resursele si capacitatea tehnica sunt folosite la maximum pentru a fi printre cei mai buni atât din punct de vedere calitativ cat si prin promovarea unor preturi cât mai accesibile. 

În permanenta încercam sa promovam produse de care clientii nostrii sa fie multumiti, care sa vina în întâmpinarea nevoilor acestora. Un alt obiectiv este de a onora comenzile clientilor nostri cu promptitudine si de a asigura suport tehnic pentru produsele comercializate pastrând astfel relatii de buna colaborare. Pentru a ne îndeplini obiectivele ne-am ales cu grija furnizorii. 

                      Electronic Tudor Invest - www.electronictudor.ro

În calitate de importator direct ELECTRONIC TUDOR întretine excelente relatii de colaborare cu firme de prestigiu din MAREA BRITANIE, ITALIA, OLANDA, GRECIA, GERMANIA, TURCIA si TAIWAN.
Astfel, firma noastra este distribuitor exclusiv in ROMANIA pentru marci de prestigiu international : 
AUTOWATCH - Marea Britanie, peste 22 ani de experienta si traditie in domeniul sistemelor de securitate pentru autovehicule. 
Produse profesionale de cea mai inalta tehnologie si calitate, certificate international: EC95/54, EEC95/56, ETS 300-320, ETS 300-330 (Europe)• Thatcham (UK)• TNO/NMI (Holland and Belgium)• C- Tick (Australia)• VICC (Canada)• FCC (USA) • TUV (Germany)• VESA (South Africa). 
AUTOWATCH ofera solutii complete de securitate auto-moto, imobilizatoare, sisteme de asistenta la parcare, sisteme de monitorizare Radio, GSM, GPS. 
XENA - Marea Britanie, lider in sisteme de securitate moto cu peste 18 ani de experienta in sisteme de imobilizare/blocare disc si alarme moto (disc-lock alarm).
Produse profesionale de inalta calitate si fiabilitate sunt certificate international :
Thatcham (UK)• SoldSecure Gold (UK)• Classe SRA (France)• NF (France)• ART (Holland)• PZU (Poland)• VAT (Finland)
BRIGADE - Marea Britanie, lider mondial cu peste 33 ani de experienta in sisteme profesionale pentru toata gama de autovehicule de alarme pentru mers inapoi, alarme cu sunet de banda larga, senzori de parcare si sisteme video CCTv pentru parcare.
LOCKS4VANS - Marea Britanie, lider mondial cu 30 ani experienta in inchideri, incuieri si broaste speciale de inalta securitate pentru industria auto. 
BDS - Olanda, producator de oglinzi retrovizoare pentru unghi mort pentru toata gama de autovehicule.
COMELIT - Italia, peste 53 ani de experienta si traditie in domeniul sistemelor de interfoane, videointerfoane si CCTv.
Ofera solutii si echipamente profesionale digitale de cea mai inalta calitate si fiabilitate, pentru realizarea oricarei configuratii pentru vile-blocuri-birouri-zone rezidentiale.
EXTEL - Franta, sisteme de interfoane si videointerfoane produse conform standardelor europene cu inalt nivel de calitate si 25 ani de experienta.
BIOROL - Grecia, experienta celor 18 ani de productie concretizata intr-o gama  complecta de usi sectionale, basculante si tip rulou de inalta calitate si fiabilitate, pentru aplicatii rezidentiale si industriale.  

În domeniul de activitate al firmei noastre intra de asemenea proiectarea si instalarea sistemelor de securitate, pornind de la cele mai simple configuratii pâna la cele mai complexe.
Pentru desfasurarea in cele mai bune conditii societatea noastra are un colectiv specializat pentru instalari si asistenta tehnica. 
ELECTRONIC TUDOR SRL este autorizata de catre Inspectoratul General al Politiei, Directia Paza si Ordine pentru proiectarea, instalarea si întretinerea sistemelor de alarmare impotriva efractiei. 

In cei 18 ani de activitate am realizat o serie de obiective în diverse domenii. Dintre acestea putem aminti lucrari realizate la urmatoarele societati :
- ROMTELECOM S.A. - DIRECTIA DE TELECOMUNICATII BUCURESTI
- S.N.T.F.C. "CFR CALATORI" S.A. - REGIONALA DE TRANSPORT FEROVIAR DE CALATORI BUCURESTI
- BUTAN GAS ROMANIA S.A.
- MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII
- CASA DE ASIGURARI DE SANATATE
- DAEWOO CRAIOVA
De asemenea, de serviciile firmei au beneficiat persoane fizice, magazine mici, etc. Societatea noastra a reusit sa-si realizeze în timp o retea de distributie si instalare a echipamentelor de alarma si interfoane pe tot cuprinsul tarii. Toti instalatorii nostri sunt alesi dupa criterii profesionale, firma noastra oferind acestora servicii de consultanta, informare, documentare, proiectare, etc.


Compare